Adrià Figueras, inclòs a la primera llista de convocats per disputar el Mundial de França

També ha estat convocat l'exjugador del BMG i veí de Santa Maria de Palautordera, Joan Cañellas

Esports

Granollers, Santa Maria de Palautordera

Adrià Figueras, jugador del Fraikin BM Granollers i recent MVP de la Copa Asobal, ha estat inclòs en la llista de convocats de 19 jugadors d'Espanya per preparar el Campionat del Món de França, que tindrà lloc de l'11 al 29 de gener. També hi és Joan Cañellas, exjugador del BMG i veí de Santa Maria de Palautordera i com a segon entrenador el granollerí Toni García. La llista definitiva de 16 jugadors es coneixerà pocs dies abans de la cita internacional pel seleccionador estatal, Jordi Ribera.

La selecció es concentrarà a la localitat madrilenya de Leganés del 26 al 30 de gener i després Ribera descartarà el jove porter del Villa de Aranda, Xoan M. Ledo i un altre jugador. Finalitzada la primera etapa, l'expedició de 17 jugadors viatjarà a Irun per disputar el Torneig Internacional d'Espanya amb Argentina, Polònia i Qatar, que es jugarà del 6 al 8 de gener. Després del darrer test al País Basc, Jordi Ribera donarà a conèixer l'última baixa de la concentració espanyola i la llista definitiva per disputar el Mundial de França.

Adrià Figueras va debutar amb Espanya el passat novembre en els dos primers partits de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2016 amb 1 gol contra Bòsnia i 6 contra Finlàndia, sent dels jugadors més destacats.

Edicions locals