Les Franqueses demanarà a la Generalitat la construcció d’un gimnàs a l’escola Joan Sanpera

Aquest centre de Corró d'Avall és l'únic de tot el municipi que no disposa d'un gimnàs construït

Societat

les Franqueses

La junta de govern local de les Franqueses del passat 7 de desembre va aprovar la proposta presentada per l’àrea d’Educació del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut per a sol·licitar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya la construcció d’un gimnàs a l’Escola Joan Sanpera i Torras, a Corró d'Avall.

Aquest és l’únic centre escolar del municipi que no té construït un gimnàs. Actualment, l’escola, que compta amb més de 480 alumnes i un total de 19 grups des de P-3 fins a 6è de primària, disposa des de fa més de 10 anys, d’un mòdul prefabricat que intenta suplir de manera provisional aquesta mancança.

La construcció de les escoles de primària i secundària d’ensenyaments públics és competència del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu i considerant que el mòdul existent és insuficient per a donar resposta a les necessitats dels alumnes del centre, l’Ajuntament ha decidit demanar la construcció d’un gimnàs i ha manifestat la seva total col·laboració en les gestions necessàries per agilitzar-ne el procés de construcció. 

Edicions locals