Les entitats de Montmeló recapten 1.818 euros per a La Marató de TV3

Una desena d'entitats celebren una matinal d'activitats a la plaça de la Quintana i dos concerts de Nadal, entre d'altres

Societat

Montmeló

Les activitats programades a Montmeló durant el 18 de desembre per solidaritzar-se amb la Marató de TV3 van aconseguir recaptar un total de 1.818 euros i una gran afluència de públic i participants.

La primera entitat a començar a omplir la bossa solidària va ser el Centre Ocupacional El Trencadís, que els dos divendres anteriors al dia 18 va oferir els beneficis de la parada del mercat setmanal per a La Marató. Van aconseguir recaptar 173 euros.

El mateix diumenge 18, un total de set entitats locals van celebrar una gran matinal d'activitats a la plaça de la Quintana que es va perllongar fins a les 15 hores. L'Escola Bressol la Fireta, Bikers de Montmeló, la Unió de Botiguers i Comerciants, els Amics de la Fotografia, l’Agrupa, l'escola Four Dance Center i la Colla de Geganters i Grallers van ser les entitats col·laboradores. Entre totes es va recaptar un total de 727 euros.

A la tarda, l'Escola de Música va arrodonir la recaptació amb els dos concerts solidaris de Nadal. Primer el concert del Cor de Gospel a l'església (473 euros) i posteriorment el concert de les diferents formacions musicals de l'Escola Municipal de Música a la Sala Polivalent (481 euros), van omplir tot dos espais de familiars i espectadors.

Després de tota la jornada d'activitats es va aconseguir recaptar la xifra final de 1.818 euros, que automàticament es van sumar al marcador de la Marató de TV3. La Colla Gegantera de Montmeló, entitat coordinadora de les diferents activitats organitzades, agraeix a la resta d'entitats col·laboradores, les persones voluntàries i sobretot la ciutadana de Montmeló que una vegada més ha demostrat la seva solidaritat.

Edicions locals