Els socialistes de Montmeló acusen ICV-EUiA de voler crispar la vida política

El PSC rebutja el que considera una "campanya de desprestigi" per part de l'oposició

Política

Montmeló

El PSC de Montmeló i del seu Grup Municipal l’Ajuntament han emès un comunicat sobre el conflicte obert entre els socialistes i l'oposició (ICV-EUiA) arrel de l'afer motivat per la suspensió del ple de pressupostos. Els socialistes reproven les declaracions fetes per ICV-EUiA, que titllaven l'actitud de l'alcalde d'antidemocràtica, i acusen el grup a l'oposició de "voler crispar la vida política a Montmeló i trencar la convivència amb l'únic objectiu d'obtenir rèdits polítics", apunten.

En el seu comunicat, els socialistes posen de manifest el seu "rebuig més absolut" al que consideren una "campanya de confrontació, desprestigi, i deslegitimació institucional i política iniciada pel grup d’ICV-EUiA-Entesa a l’Ajuntament de Montmeló".

El PSC assegura que els 23 anys de govern conjunt amb ICV-EUiA-Entesa "ens legitimen com a força política dialogant i de pacte, i ens permeten afirmar, sense reserves i amb rotunditat que mai l’Ajuntament de Montmeló ha sigut més transparent o ha facilitat més informació a la oposició o a la ciutadania que en l’actualitat". "Mai com ara els drets dels regidors a la oposició han estat tan reconeguts i han comptat amb més eines i recursos que en l’actualitat".

Els socialistes consideren que ICV-EUiA ha volgut convertir la política municipal en "un circ mediàtic" i opinen que un plenari municipal "no pot convertir-se en un míting polític del cap de l'oposició ple d’arguments falsos (com clarament demostra l’informe emès per la Secretaria Municipal) i preparat per a ser gravat i penjat a les xarxes socials".

Per acabar, el comunicat rebutja "aquesta actitud de confrontació constant i de desqualificació gratuïta i buida de contingut, que des de fa molts mesos practica el principal grup de la oposició i fem una vegada més i com hem fet sempre una crida a la sensatesa i al retorn a la normalitat democràtica que mai hauríem d’haver abandonat".

Edicions locals