TerranovaCNC va donar 100.000 euros en pinso a protectores d'animals el 2016

L'objectiu de la donació és lluitar contra l'abandonament d'animals i vetllar per les seves bones condicions de vida i un futur millor

Societat

Lliçà de Vall, Parets del Vallès

La companyia vallesana TerranovaCNC, especialitzada en nutrició canina i felina i amb més de 100 botigues repartides per tot Espanya, va donar al llarg del 2016 un total de 25.000 kg de pinso per a gossos i gats, valorats en 100.000 euros, entre diferents protectores d'animals . Per a aquest 2017, TerranovaCNC s'ha marcat el repte d'augmentar els fons destinats a millorar la vida dels gossos i gats més desvalguts.

La firma vallesana va fer durant el 2016 més de 50 donacions a associacions com Els Quissos, SOS 4 Potes Barcelona, ​​la Protectora d'Gats de Sant Quirze, Arbra, El Refugi (Animals en Adopció del Berguedà) o Caldes Animal.

També va dur a terme accions solidàries amb fins recaptatoris, com Mimos Solidarios, amb motiu del Dia Internacional de la Solidaritat, que va consistir a col·locar una guardiola a cada botiga TerranovaCNC perquè qui ho desitgés fes una aportació econòmica per ajudar a les diverses protectores i associacions amb les quals col·labora.

Amb aquestes accions TerranovaCNC pretén ajudar a evitar l'abandonament dels animals, un problema amb el qual han de bregar les protectores d'animals any rere any. 

Segons un estudi de la Fundació Affinity, més de 137.000 gossos i gats van ser abandonats el 2015 a Espanya. Les protectores van acollir un total de 104.501 gossos i 33.330 gats. "Aquestes dades reflecteixen la trista i preocupant realitat del nostre país i la necessitat de lluitar per eradicar l'abandonament i el maltractament d'animals", afirma Sito Herrera, director executiu de Grup CNC.
 
TerranovaCNC gestiona actualment dos magatzems logístics a Lliçà de Vall i Parets del Vallès que proveeixen més de 100 botigues repartides per tot Espanya, on poden adquirir-se pinso, accessoris, antiparasitaris, suplements alimentaris, i productes OTC (que no requereixen prescripció de un veterinari) per a gossos i gats.

Edicions locals