Santa Eulàlia celebra diumenge la 25a edició de la calçotada popular

La 25a edició del tradicional dinar comptarà amb una caminada popular al matí

Societat

Santa Eulàlia de Ronçana

Tot a punt per a la 25a edició de la Calçotada Popular de Santa Eulàlia. Una tradició molt arrelada al municipi que, com els últims anys, tindrà La Fàbrica com a espai de trobada per a centenars de persones. A partir de les 14.30 h la sala Muriel Casals del centre cívic del Rieral acollirà un dinar amb calçots, botifarra amb mongetes i postres.

El grup d’havaneres Nous Indrets amenitzarà la vetllada cantant havaneres per a tots els assistents. El preu del dinar serà de 10 euros per als adults i 5 per als infants (menors de 10 anys). Els tiquets ja estan a la venda a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament i al centre cívic La Fàbrica. 


Durant la matinal de diumenge les entitats de Santa Eulàlia Camina i el Grup Ornitològic del Tenes han preparat una caminada popular, amb sortida i arribada a La Fàbrica. L’hora d’inici serà a les 9.30 h i s’arribarà fins a la bassa de Can Dunyó, en un recorregut de 12 quilòmetres en què els passejants coneixeran una mica més a fons el poble de Santa Eulàlia. La inscripció és gratuïta i es pot dur a terme el mateix diumenge a partir de les 9 del matí. 

Edicions locals