Retards de més d'una hora a la R2 nord i la R11 per un atropellament mortal

L'accident s'a produït en un dels passos a nivell de Montcada i Reixac

Societat

Una persona ha mort aquest dilluns al migdia per un atropellament d'un tren a Montcada i Reixac, concretament al pas a nivell del carrer Pasqual. L'accident ha passat pocs minuts abans de les 15 h, quan un tren en sentit Barcelona ha envestit un home. L'accident ha obligat a circular per via única en el tram afectat, cosa que ha causat retards de més de 60 minuts a les línies R2 nord i R11.

Un atropellament mortal d'una persona al pas a nivell del carrer Pasqual de Montcada i Reixac, aquesta tarda, ha provocat afectacions en la circulació de trens per les línies R2 nord i R11 de Rodalies que, en alguns casos, han superat els 60 minuts de retard.

L'accident ha obligat a tallar la circulació per una de les vies, de manera que els trens han estat aturats a les vies i a les estacions més temps del que és habitual a mesura que s'acostaven al tram afectat, segons ha informat Renfe. L'operador ferroviari també ha comunicat a les 17.15 h que es restablia la circulació de combois per les dues vies amb recuperació progressiva de freqüències.

Amb aquesta mort ja són 167 les víctimes mortals a causa d'atropellaments a les vies ferroviàries registrades a Montcada i Reixac des dels orígens del tren a la ciutat. L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha culpat el Ministeri de Foment i Adif d'aquest nou atropellament mortal i ha reclamat una vegada més el soterrament de la línia al seu pas per la població. 

Edicions locals