Un jutge dóna la raó a la Plataforma d'Afectats per les Multes de les Franqueses

Una dona de Cardedeu recuperarà 4 punts del carnet perduts als polèmics semàfors de les Franqueses

Societat

les Franqueses

La Plataforma d'Afectats per les Multes de les Franqueses (PAM) ha aconseguit la seva primera victòria als jutjats arran del conflicte que manté contra l'Ajuntament de les Franqueses pel cas dels semàfors foto-vermell. El Tribunal Contenciós número 5 ha dictat una interlocutòria que dóna la raó a la plataforma veïnal en una de les seves reclamacions.

Segons ha explicat la plataforma aquest dilluns, la jutgessa del Tribunal Contenciós número 5 ha dictat una interlocutòria amb data 16 de desembre que obliga l’Ajuntament de les Franqueses a retornar 4 punts del carnet de conduir a una dona de Cardedeu a qui se li havien retirat per haver estat multada fins a tres vegades pel sistema de semàfors foto-vermell de les Franqueses.

La interlocutòria, que és ferma, recull les al·legacions que va presentar l'advocat de la PAM, Agustí Morera, en què demanava l’aplicació de mesures cautelars per no causar un mal més gran a la persona afectada.

Ara fa poc més d'un mes, l'Ajuntament anunciava que destinarà tots els ingressos derivats de la recaptació de multes del sistema de semàfors foto-vermell –a l'entorn de 800.000 euros– a projectes i mesures per fer front a les necessitats socials i a la reinserció al món laboral de persones en atur del municipi.

Edicions locals