Lliçà d'Amunt col·locarà dissabte la primera pedra del Casal de la Gent Gran de Palaudàries

Després de l'acte de col·locació de la primera pedra les obres començaran aquest mateix mes de gener

Societat

Lliçà d'Amunt

El ple municipal de Lliçà d'Amunt del passat 24 de novembre va acordar adjudicar, de manera provisional, el contracte per a l’execució de les obres del Projecte de Casal de la Gent Gran a Palaudàries a l’empresa Axis Patrimoni SL, per l’import de 510.938,80 euros més IVA.

La regidora d’Obres i Infraestructures i equipaments, Lourdes Estéfano, va explicar que aquesta empresa havia estat la millor valoradora d’entre cinc empreses, ja que tot i ser la segona millor oferta econòmica, va obtenir més puntuació pel fet d’oferir un sistema constructiu sostenible i utilitzar el sistema BIM, una eina innovadora pel disseny i la construcció.

L’obra s’iniciarà aquest gener i aquest dissabte hi haurà l’acte de col·locació de la primera pedra a partir de les 10.30 h. Posteriorment, a les 11.30 h, hi haurà un esmorzar al centre cívic.

El Casal de la Gent Gran de Palaudàries se situarà al costat del Centre Cívic. Serà d’una sola planta i comptarà amb el vestíbul principal, amb accés des de la carretera de Palaudàries, i dues sales polivalents amb possibilitat de funcionament com a una sala i dues o tres independents en funció de l’ús, que es col·loquen amb façana al pati interior. En un costat de l’accés principal, amb façana al carrer, hi anirà una cuina, amb el seu magatzem, un magatzem annex i per la part de la façana sud-est s’hi adossarà una barbacoa exterior. A l’altre costat de l’accés principal i amb façana al carrer s’hi col·locaran la resta de sales i serveis, que seran dos despatxos, una perruqueria i dos lavabos generals.

L’edifici, dissenyat per Codina Prats Valls i Arquitectes Associats SLP, serà de parets i finestres de fusta. La il·luminació serà amb tecnologia led. Els materials empleats i la ubicació estratègica de l’edifici facilitarà l’obtenció d’un certificat d’eficiència energètica classe A.

Edicions locals