Denunciada una veïna de Mollet per circular per l'AP-7 en sentit contrari

La conductora va fer mitja volta al peatge de la Roca en adonar-se que no portava diners per pagar el peatge

Societat

Roca del Vallès, la

Els Mossos d'Esquadra van denunciar dimarts una veïna de Mollet, de 23 anys, que circulava en direcció contrària per l'autopista AP-7 entre la Roca i Granollers. Segons ha explicat la policia, la conductora va arribar al peatge de la Roca i, en adonar-se que no portava diners per pagar el peatge, va decidir fer mitja volta i circular en sentit contrari per tornar a casa.

Segons han explicat els Mossos, la dona va entrar a l’AP-7 per l’accés sud de Granollers i va circular en sentit nord fins a la barrera de la Roca, moment en què es va adonar que no portava diners per pagar el peatge. Va ser aleshores quan, en comptes d'alertar els operaris del peatge, va decidir fer mitja volta i tornar a casa en sentit contrari, circulant pel voral.

Durant el trajecte nombrosos conductors van avisar la policia. Al mateix temps, un camioner li va barrar el pas i va obligar-la a tornar, en sentit correcte, fins al peatge de la Roca, on una patrulla dels Mossos va interceptar-la i va procedir a denunciar-la penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit. 

Edicions locals