Les Franqueses s’incorpora al patronat jurídic de la Fundació Universitària Martí l’Humà

El consistori i la fundació signen un conveni per col·laborar durant 4 anys en el camp de la formació, la recerca i la divulgació del coneixement

Societat

les Franqueses

Dimarts, l’Ajuntament de les Franqueses i la Fundació Universitària Matí l’Humà van acordar que el consistori s’incorpora com a patró jurídic de la fundació. Es tracta d’un conveni de col·laboració per un interès comú pel camp de la formació, la recerca i la promoció d’activitats que contribueixin a la divulgació del coneixement entre la població.

El conveni va ser aprovat en la junta de govern local a finals de desembre va ser signat dimarts per l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i el director de la Fundació Universitària Martí l'Humà, Jordi Salayet.

L’aprovació d’aquest conveni comporta el compromís de l’Ajuntament a aportar a la FUMH, durant quatre anys de vigència del conveni, la quantitat de sis mil euros anuals.

La fundació gestiona actualment l’oferta educativa de cursos del Can Font-Centre d'Art i Noves Tecnologies a les Franqueses.

Edicions locals