Bigues i Riells celebra les festes d'hivern en honor a Sant Sebastià i Sant Vicenç

Les dues festes majors mantenen més d’una tradició en comú, com la sardinada de fi de festa

Cultura

Bigues i Riells

Bigues i Riells celebrarà, el cap de setmana que ve, les seves dues festes majors d'hivern coincidint amb els patrons de Sant Sebastià, patró de Bigues, i Sant Vicenç, patró de Riells. La primera se celebrarà divendres 20 de gener i la segona diumenge 22, tot i que la festa local s'ha traslladat al dilluns 23 perquè la diada de Sant Vicenç cau en diumenge.

El cap de setmana del 20 al 22 de gener se celebren les festes majors de Bigues i de Riells del Fai, en honor a Sant Sebastià i Sant Vicenç. Enguany, la festa de Sant Sebastià començarà divendres amb la tradicional sortida a peu fins a l’església de Sant Pere i Sant Pau de Bigues on s’oferirà un esmorzar a càrrec de la parròquia i on seguidament hi haurà missa en honor a Sant Sebastià, amb motiu del vot de poble.

A la tarda, a partir de les 17 h, hi haurà actuació infantil amb xocolatada al centre cívic el Rieral pels més menuts, i a les 18 h una xerrada de Càritas. A les 18.45 h ball de la Banda d’Arenys de Mar al Casal d’Avis i tot seguit, sardinada amb torrades i vi a la plaça Miquel Bosch.

Diumenge, la festa de Sant Vicenç començarà amb la missa en honor al seu patró a l’església parroquial, a les 13.15 h sardanes i piscolabis a la plaça de Riells i a la tarda, a les 17 h, espectacle infantil, taller per la mainada i xocolatada. El fi de festa se celebrarà a les 20 h amb sardinada, torrades i vi a la plaça de Riells del Fai. L'organització de la festa de Sant Vicenç comptarà amb la col·laboració del Consell del Poble.

Edicions locals