L’Ajuntament de Cardedeu organitza formació en agricultura ecològica

La jornada comptarà amb experts que explicaran els requisits de l’agricultura ecològica i els tràmits que cal fer per obtenir el certificat

Societat

Cardedeu

Cardedeu acollirà la jornada tècnica Conversió a l’agricultura ecològica el dilluns 6 de febrer, a partir de les 10.45 h, al CSETC (Josep Vilaseca, 23). La formació s’engloba en el projecte d’impuls al sector agroecològic i respon a l’objectiu d’augmentar el nombre de productors ecològics i la superfície certificada en ecològic a la zona.

La jornada, el proper 6 de febrer de 10.45 a 13.45 h, comptarà amb experts que explicaran els requisits de l’agricultura ecològica i els tràmits que cal fer per obtenir el certificat. També s’exposaran les noves subvencions de l’Ajuntament per promocionar les finques ecològiques.

La jornada arrencarà amb l’experiència de Can Roger, una explotació agroramadera local pionera a la zona en la producció ecològica. Seguidament, el tècnic Oriol Rodríguez de l’Agroxarxa explicarà els requisits tècnics i d’inscripció a la certificació ecològica. A continuació, la tècnica del Departament d’Agricultura, Núria Armengol, exposarà les eines de finançament públic per a la certificació ecològica, així com les principals obligacions tributàries de les explotacions agràries.

Finalment, s’exposaran les noves ajudes públiques que oferirà l’Ajuntament de Cardedeu per promocionar les finques ecològiques. En finalitzar la jornada, s’oferirà un tast d’aliments locals i ecològics als assistents.

Les persones interessades en inscriure’s poden contactar amb l’Ajuntament de Cardedeu a través del correu electrònic agroecologia@csetc.cat.

Edicions locals