Els joves de Bigues i Riells decideixen en assemblea les activitats juvenils per al 2017

Més del 50% del pressupost total d’activitats de Joventut es decidirà aques divendres

Societat

Bigues i Riells

Aquest divendres se celebrarà a Bigues i Riells la 5a Assemblea Jove, on els joves del municipi podran presentar les seves propostes d’activitats per a l’any 2017 davant d’altres joves. Un cop feta l’exposició de les propostes presentades, es debatran i, finalment, es votaran totes les propostes i s’ordenaran en funció del suport rebut.

Durant el 2017 es realitzen les propostes que més suport hagin rebut per part dels joves fins que s’esgoti el pressupost, que suposa una mica més del 50% del pressupost total d’activitats de la regidoria de Joventut.

D’aquesta manera les activitats destinades al jovent les decideixen els mateixos joves, amb la qual cosa, segons l'Ajuntament, s’aconsegueix que les activitats responguin als gustos i inquietuds reals del col·lectiu.

El consistori també assegura que aquesta també és una manera de fomentar la participació activa del jovent a la vida social i cultural del municipi, ja que els joves que proposen les activitats han de liderar-ne l’organització i promoure així valors com la responsabilitat i l’esforç, l’associacionisme i la participació en la vida comunitària.

Edicions locals