Liz Castro presenta a Caldes el seu llibre 'Molts granets de sorra'

L'acte, organitzat per l'ANC, serà dijous (20 h) a la Sala de Cuines de Can Rius

Societat

Caldes de Montbui

L'escriptora i periodista Liz Castro presentarà el dia 26 de gener a les 20 h a la Sala de les Cuines de Can Rius el seu darrer llibre Molts granets de sorra. Idees per canviar el món, provades a Catalunya. L'acte està organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Caldes.

Com explica la mateixa autora, és una col·lecció de fotografies i històries que testimonien la creativitat i varietat d’iniciatives que està fent el poble de Catalunya per guanyar la independència de manera democràtica i pacífica.

El llibre recull 537 fotografies d'uns 170 fotògrafs i abarca el període des de les negociacions sobre l’Estatut d’Autonomia al 2000 fins a la reivindicació per part de diversos grups polítics i cívics d’un referèndum oficial i vinculant sobre la independència a l’estiu del 2016.

És una crònica i un homenatge del que s'ha fet fins ara, i pretén ser una font d'inspiració per a altres moviments de canvi pacífic i democràtic arreu del món. Per això, el llibre té també la versió en llengua anglesa.

Liz Castro és membre del secretariat nacional de l'ANC, on s'encarrega de la coordinació de la comissió d'incidència internacional. Ha donat a conèixer Catalunya com a nació arreu del món i ha participat activament en la difusió del procés per la independència de Catalunya a escala internacional.

La presentació tindrà lloc a la Sala de Cuines de Can Rius dijous a les 20 h.

Edicions locals