El centre de negocis de la UEI acull dues noves empreses

Es tracta de les firmes Spor, de disseny i fabricació de roba esportiva, i Uican Solutions, de desenvolupament de software

Economia

Granollers

Aquest gener el Centre de Negocis de la Unió Empresarial, El Cercle, ha incorporat dues noves empreses. Es tracta de la firma Spor, dedicada al disseny i fabricació de roba esportiva, i d'Uican Solutions, que es dedica al desenvolupament de software a mida.


Spor fabrica roba d’esport personalitzada mitjançant la tècnica d’estampació de la sublimació. Personalitza roba per a esports col·lectius amb la realització de projectes per lligues de primera divisió nacionals i europees com l’Asobal, Lliga Endesa, Liga BBVA, Liga Adecco, Ligue Nationale de Basket, Euroligue i EuroChallenge.

L’altra nova incorporació és Uican Solutions, una empresa que aporta solucions integrals als seus clients des del lloc de treball, comunicacions, servidors, seguretat, hosting, desenvolupament de software i desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils. Uican s'ha especialitzat en l’optimització de processos per fer les empreses dels seus clients més eficients i productives.

La Unió Empresarial segueix en la línia de donar servei als seus associats i ofereix la possibilitat als emprenedors perquè puguin fer ús del Centre de Negocis i que aquest serveixi d’acceleradora de la seva activitat empresarial. Actualment, El Cercle, situat al número 21 de l'avinguda Europa, també acull ClickEdu i la Federació Catalana de Futbol, entre altres.

Edicions locals