Miguel Luque i Sergi Mingote faran l’Estret de Gibraltar nedant

Els dos esportistes paretans travessaran els 16 km per relleus

Esports

Parets del Vallès

El nou repte esportiu majúscul del paralímpic Miguel Luque i l’alcalde de Parets Sergi Mingote serà travessar l’Estret de Gibraltar nedant per relleus. Els dos esportistes paretans ja s’entrenen a consciència per superar plegats el repte que s’han fixat superar durant aquest 2017.

L’Estret de Gibraltar té una distància total d’entre 14 i 16 km i té nombroses dificultats, com ara els forts corrents, el vent que bufa durant tot l’any i que es tracta d’aigües obertes. “Amb aquesta travessia volem demostrar que els límits existeixen a la nostra ment, que no hi ha res impossible si es fa amb preparació, esforç i il·lusió. Aconseguim o no fer realitat aquest nou somni, en Miguel i jo viurem una experiència única com a companys d’aventura i d’amistat després de tants i tants anys”, explica del seu nou repte esportiu Sergi Mingote.

L’alcalde paretà, a més, remarca l’esperit de superació de Luque per compartir aquest repte. “Si vols, pots. És el cas del nostre admirat Miguel Luque i d’altres esportistes que davant qualsevol tipus de discapacitat han reforçat les seves capacitats per superar-se, per entrenar, per fer de l’esport la millor de les seves medicines”, admet Mingote.

Edicions locals