Carlos Viver es perfila com a nou seleccionador espanyol femení

El tècnic podria compaginar la tasca amb el Fraikin Granollers només fins a final de temporada

Esports

Granollers

Carlos Viver es perfila com el principal candidat per ocupar la banqueta de la selecció espanyola d’handbol femení. El tècnic del Fraikin Granollers podria ocupar el lloc del seleccionador Jorge Dueñas en els pròxims dies, que va acabar contracte el passat desembre després d’un cicle de nou temporades.

La Real Federación Española de Balonmano vol que el nou seleccionador sigui Carlos Viver, tot i que segons ha pogut saber l’AraGranollers fins ara només hi ha converses molt avançades. Si finalment el tècnic del Fraikin fos el nou seleccionador, Viver compaginaria la faceta d’entrenador estatal i del Granollers fins a final de temporada. En acabar el curs 16-17, Carlos Viver se centraria exclusivament en la selecció espanyola femenina i deixaria la banqueta del Palau d’Esports.

Viver té experiència amb l’handbol femení, ja que va dirigir el sènior femení del BM Granollers amb el que va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor, màxima categoria femenina, fa quatre temporades. Des d’aleshores, ocupa el càrrec d’entrenador del Fraikin Granollers amb èxit.

Edicions locals