Els joves de Bigues i Riells trien les activitats a què destinaran el 50% del pressupost de Joventut

Un centenar de joves van votar entre una vintena de propostes d’activitats

Societat

Bigues i Riells

Més de 100 joves de Bigues i Riells van decidir divendres, en la cinquena Assemblea Jove dels Pressupostos Participatius, a què es destinarà el 50% del pressupost reservat per a les activitats de Joventut, uns 8.000 euros. Es van presentar 18 propostes que van ser defensades per joves del municipi, i un cop fet el debat i la votació van sorgir les propostes més votades.

En les sis primeres posicions van quedar: la 2a edició de la Rural Trail amb 449 vots, la Fai Fest amb 418 vots, Archery Tag amb 363 vots, Survival Zombie amb 311 vots, Batalles de galls/concert de Hip Hop amb 298 vots, i la 5a edició de la Baixada d’andròmines amb 276 vots. En setena posició va quedar el Futbol Bombolla amb 233 vots i el sopar Jove de Festa Major/Monòlegs amb 194 vots.

Les 18 propostes s’han ordenat de més vots rebuts a menys. Durant el 2017, es comencen a organitzar les activitats començant per la més votada i s’acaba quan s’esgota el pressupost. Cada activitat té un pressupost màxim de 1.200 euros. Per l’experiència d’altres anys, les sis primeres propostes seran les que es faran durant el 2017, tot i que la setena i la vuitena tenen alguna possibilitat si no s’esgota el pressupost previst en les sis primeres activitats.

Edicions locals