Multada per conduir una ambulància sota els efectes de la cocaïna

Els Mossos van denunciar la conductora que es trobava amb una roda punxada a l'autopista C-33

Societat

La Llagosta

Els Mossos d'Esquadra van denunciar dimecres, 1 de febrer, la conductora d’una ambulància a l'autopista C-33, a l'altura de Montcada, per donar positiu en cocaïna, per tenir la ITV caducada, per no tenir contractada l’assegurança obligatòria i per no disposar d’un certificat tècnic sanitari vigent. L’import total de les denuncies ascendiria a un total de 4.700 euros i la retirada de 6 punts

Els fets es van produir el mateix dimecres poc després de les 14 h quan els agents de trànsit van ser avisats per tal de regular la via atès que hi havia un vehicle avariat que ocupava el carril esquerre a la C-33, punt quilomètric 79, a l’altura de Montcada i Reixac sentit Barcelona.

En arribar al lloc dels fets els agents van comprovar que el vehicle, una ambulància d’una empresa privada dedicada al transport de persones, havia punxat un neumàtic i van retirar-la cap al voral dret per tal de facilitar la circulació a la carretera. En aquell moment només es trobava al lloc la conductora, que va manifestar que portava quatre usuaris des d’una mútua de Sant Cugat del Vallès fins als seus domicilis, però que altres ambulàncies ja havien evacuat els passatgers.

Mentre realitzaven aquestes tasques, els agents de trànsit van comprovar que el vehicle tenia la ITV caducada, que no tenia contractada l’assegurança obligatòria i que tampoc disposava d’un certificat tècnic sanitari vigent. A més a més, la conductora va donar positiu en cocaïna en la prova de detecció de drogues.

Finalment, el vehicle va ser retirat i tots aquests fets es van denunciar administrativament. L’import total de les denúncies ascendiria a un total de 4.700 euros i la retirada de 6 punts.

Edicions locals