Retards d'una hora dels trens de la R1 i R3 per una incidència elèctrica

Aquestes línies presten un servei de dos trens per hora i sentit

Societat

Des de las 9.20 hores, i degut a una incidència detectada al sistema d’electrificació en el trajecte entre les estacions de Barcelona-Sants i L’Hospitalet, es troba interrompuda la circulació de trens per una de les dues vies entre Barcelona Sants i Cornellà, el que afecta als trens de les línies R1, R3 i R4, que registren retards que poden superar el 60 minuts en ambdós sentits.

Un cop realitzat el transbordament dels viatgers que es trobaven als trens aturats al trajecte Sants-Cornellà, s’ha establert circulació en via única pels dos sentits de la marxa a les línies R1, R3 i R4.

Per a minimitzar les afectacions, aquestes línies prestaran un servei de dos trens per hora i sentit. D’aquesta manera es garanteix la circulació de trens i s’evita incrementar els endarreriments.

Segons ha informat Renfe, tècnics d’Adif i Renfe s’han desplaçat al lloc de la incidència per tal de poder restablir el servei en el menor termini possible i s’ha obert una investigació per determinar les causes que han provocat aquesta incidència.

Edicions locals