Bodamarket convida una quarantena d'expositors al servei dels futurs nuvis

Roca Umbert acollirà la fira, que tornarà a celebrar les exitoses desfilades de moda

Economia

Granollers

La fira de casaments Bodamarket, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Granollers, celebra enguany una dècada al servei dels futurs nuvis. En aquests 10 anys ha aconseguit un saló consolidat, que cada any suma expositors –fins a la quarantena actual– i noves propostes –desfilades, tallers i, des de l’any passat, un espai de foodtrucks–.

Com a l’edició passada, l’Ajuntament, a través de Granollers Mercat, impulsa l’esdeveniment amb la col·laboració de l’empresa FestaMusic Grup XXI –que ha treballat en la comercialització dels estands–.

Així, en el llarg d’aquests 10 anys, Bodamarket ha fet passos per poder completar millor tot allò que els futurs nuvis poden necessitar, no només per al dia del seu casament i la lluna de mel, sinó també per a l’inici de la vida en parella. Dissabte i diumenge, els 900 metres quadrats de la nau Dents de Serra de Roca Umbert acolliran una quarantena d’expositors de la fira de nuvis de Granollers, que és un servei per a les parelles que busquen proveïdors per al seu casament i que disposaran de diferents opcions per triar des de l’espai per al banquet fins als mobles de casa. A més, dins del saló se celebren sortejos per als nuvis, que  només han d’omplir les butlletes dels estands per participar-hi.

Segons l’organització, l’any passat hi van passar més de 2.600 persones, sobretot parelles de Granollers, el Vallès Oriental, el Maresme i Barcelona.

De nou, espai de foodtrucks
L’any passat s’inaugurava un espai de foodtrucks –furgonetes de venda de menjar– que tornarà a ser-hi en aquesta edició. Serà just al costat de l’accés, que es fa pel carrer Lluís Companys. També, com a la darrera edició, s’hi instal·larà un espai per a l’exposició de vehicles.

Més vestits a la desfilada
Una de les activitats més exitoses, iniciada farà tres anys, és la desfilada de moda i complements per a nuvis, que va creixent en establiments col·laboradors. Enguany es tornarà a celebrar dissabte (19.30 h) i diumenge (19 h) a l’Aplegador, l’escenari que s’estrenava l’any passat. La passarel·la vol aportar valor afegit a la fira i l’any passat va ser seguida per 300 persones,

Edicions locals