El PP del Vallès Oriental denuncia un perfil fals a Twitter que li "suplanta" la identitat

El compte, obert probablement la setmana passada, comptava amb més de 360 seguidors

Política

El PP del Vallès Oriental va denunciar diumenge als Mossos d'Esquadra un perfil de Twitter (@PPCValles) que "suplanta la imatge i les sigles del partit a la comarca i que publica missatges contra els catalans". El regidor de Granollers del partit, José María Moya, va detectar el perfil la setmana passada, quan ja comptava amb més de 360 seguidors.

Segons ha explicat la presidenta comarcal del partit i regidora a Mollet, Susana Calvo, algú va crear un perfil de Twitter amb la imatge i les sigles del PP del Vallès Oriental (@PPCValles) i publica missatges firmats teòricament pel PP. "El missatge principal del compte era catalans il·legals, una expressió que qui ens coneix sap que no comaprtim", explicava Calvo, qui afegia que "nosaltres no diem aquestes coses perquè també som catalans, i això no vol dir que alhora no puguem ser espanyols", deia.

El partit va denunciar als Mossos d'Esquadra de Granollers l'existència d'aquest compte fals i confia que la investigació permeti trobar els "usurpadors de la imatge i les sigles del partit a la comarca", deia Calvo. 

Edicions locals