Marc López, d'Àgora, president de Pimec Joves Vallès Oriental

El granollerí substitueix Josep Soto, que ha passat a presidir l'entitat a Catalunya

Economia

Granollers

L’empresari de 33 anys Marc López, director executiu d'Àgora de Granollers, ha estat designat president de PIMEC Joves Vallès Oriental, després que el comitè executiu de la patronal hagi aprovat el seu nomenament. El jove empresari vallesà, que pren el relleu a Josep Soto, és llicenciat en ADE i màster en Business Admnistration per ESADE.


Marc López pren el relleu de Josep Soto, després que hagi assumit la presidència de PIMEC Joves a Catalunya.  El nou president dels joves empresaris del Vallès Oriental ha agraït la tasca feta al llarg d’aquests anys pel seu predecessor i ha destacat molt especialment “la xarxa de joves empresaris que s’ha consolidat en aquests últims temps a la comarca”.

Així mateix, afronta aquesta nova etapa “amb il·lusió i amb la voluntat de consolidar PIMEC Joves com a referent dels joves empresaris al Vallès Oriental, siguin nous emprenedors, segones o terceres generacions d’empresaris o directius, que busquen sentir-se representats, compartir inquietuds amb altres persones en la mateixa situació i, sobretot, ampliar la xarxa de contactes”.

PIMEC Joves dóna suport i representativitat a aquest sector de l’empresariat per fer arribar als agents polítics, econòmics i socials les necessitats d’aquest col·lectiu. Amb més de 1.000 associats, fomenta les trobades temàtiques i el networking per conèixer, generar contactes i crear sinergies entre els emprenedors i joves empresaris de Catalunya. PIMEC Joves compta també amb una gran xarxa territorial, amb 9 comissions arreu del territori català, per guanyar proximitat amb els socis i defensar millor els seus interessos.

Edicions locals