Cardedeu actua als parcs Pinetons i Pompeu Fabra per impulsar-ne l’ús social

Les actuacions tenen l'objectiu de sanejar els arbres i plantar-ne de nous i potenciar l’ús social dels parcs

Societat

Cardedeu

Aquest mes de febrer començaran diverses actuacions de millora als parcs dels Pinetons i Pompeu Fabra de Cardedeu. Als Pinetons es condicionarà l’esplanada on hi havia l’antiga piscina municipal per convertir-la en un espai per fer-hi activitats, envoltat d’arbrat i zones entapissades, i al parc Pompeu Fabra es plantaran nous arbres i se'n talaran d'altres en risc de caiguda.

L'Ajuntament de Cardedeu actuarà al parc de Pompeu Fabra per plantar un total de 88 arbres de nou espècies diferents a les clarianes aparegudes arran de la caiguda d’alguns exemplars, i alhora també es talaran altres arbres en risc de caiguda. A més, es reforçarà l’estabilitat dels talussos de la riera al seu pas pels parcs amb tècniques d’enginyeria biològica, i durant aquest any l'Ajuntament també preveu adequar part de l’edifici del parc Pompeu Fabra per fer-hi una guingueta.

Al parc dels Pinetons, perla seva banda, es condicionarà l’esplanada on hi havia l’antiga piscina municipal per convertir-la en un espai per fer-hi activitats, envoltat d’arbrat i zones entapissades.

En el conjunt dels dos parcs es millorarà l'enllumenat i s’hi instal·larà senyalització informativa i divulgativa dels valors patrimonials i naturals de tot el conjunt, amb plafons de gran format i petits elements de descoberta de flora i fauna. També s’hi col·locaran nous bancs, papereres i algun joc infantil. Aquestes actuacions, que tenen l'objectiu de potenciar les zones verdes de Cardedeu, s’allargaran tres mesos.

Edicions locals