Aleix i Pol Espargaró amb capacitat de millora a MotoGP

Els dos granollerins completen el test de Sepang i la propera setmana marxaran a Austràlia

Esports

Granollers

Aleix i Pol Espargaró progressen adequadament amb els seus respectius nous equips després del primer test de pretemporada de 2017, que va tenir lloc la setmana passada a Sepang (Malàisia). Els dos pilots granollerins van poder pilotar la nova motocicleta amb que afrontaran MotoGP, Aleix amb Aprilia i Pol amb l’expectant KTM.

Dels dos germans granollerins, Aleix Espargaró va anar a més. A les dues primeres sessions va acabar-hi amb gairebé un segon i mig del líder de cada màniga, mentre que en la tercera i última va ser capaç de fer el millor 13è temps a 0,740 segons del líder de la sessió, el català Maverick Viñales, Yamaha, que va fer 2:01.338. "Estic satisfet amb aquestes proves. M’ha agradat la moto de 2017 i compta amb algunes millores en comparació amb el que vaig provar a València o Xerès”, deia Aleix i remarcava: “A la tercera jornada, he caigut durant la simulació de carrera, però fins a aquest moment el meu ritme era bo i molt a prop dels millors. Òbviament hem de millorar en moltes àrees”.

Pel que fa Pol Espargaró, encara necessita millorar la competitivitat de la seva KTM, que s’estrena en la categoria reina enguany i és una de les marques que més expectació ha generat a MotoGP. Això sí, Pol va rodar sempre més enllà del segon i mig del líder de la màniga i a les dues últimes jornades va anar més enllà dels dos segons assolint el seu millor temps a 2,385 segons de Viñales. “La progressió que portem des de València és molt bona. El temps en comparació amb altres rivals no ha estat dolent, estem a prop i això ens ha sorprès”, destacava Pol, que veu encara molt camí de millora.

El proper test de la pretemporada 2017 de MotoGp tindrà lloc la propera setmana a Austràlia, del 15 al 17 de febrer.

Edicions locals