CUP les Franqueses es presenta públicament aquest diumenge a Llerona

Una de les línies de treball del nou partit serà la defensa del territori i la remunicipalització dels serveis

Política

les Franqueses

CUP les Franqueses es presentarà públicament aquest diumenge a les 11.30 h al Consell de Poble de Llerona. La formació neix, segons el partit, de la constatació que en l¹àmbit municipal cap formació política representa l'esquerra independentista, una opció política de molts veïns i veïnes del municipi, com queda palès en els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya.

En un municipi amb el cens agrari més alt de la comarca, una de les línies de treball de la nova formació serà la defensa del territori i la preservació de la identitat de cada un dels pobles del municipi. D¹altra banda, CUP les Franqueses és partidària de la remunicipalització dels serveis i d¹una gestió pública allunyada de la lògica empresarial de creixement estrictament econòmic i més pròxima a una lògica de creixement social i sostenible.

Intervindran en l'acte Juanma Rojas, membre del Secretariat Nacional de la CUP; Maria Oliver, regidora de Crida per Granollers - CUP, i Jordi Rosàs, de CUP les Franqueses. Es tancarà amb un vermut musical a càrrec de Saltamarges.

Edicions locals