La Mitja Montornès 2017 obre inscripcions

La cursa popular tindrà lloc el proper 23 d'abril

Esports

Montmeló, Montornès del Vallès, Roca del Vallès, la, Vilanova del Vallès

La 24a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca ha obert les inscripcions de la cursa, que tindrà lloc el proper 23 d’abril entre les curses de la mitja, de 6 km. L’organització preveu superar els 3500 inscrits de la darrera edició i ha fixat un màxim de 4000 atletes amb un màxim de 2.500 dorsals a la Mitja, 1000 als 6 km i 500 a la Mini Solidària.

El preu de la cursa es manté respecte l’any passat i té un cost de 20 euros, ja sigui a la Mitja o a la cursa de 6 km. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel posterior a la cursa, una samarreta tècnica i una motxilla en el moment de recollir el seu dorsal i xip.

La Mitja solidària
La Mitja Montornès tornarà a ser solidària perquè per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel destinarà 50 cèntims d’euro a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. La recaptació íntegra de la Mini Solidària anirà destinada a la Creu Roja de Granollers i es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Movimento Piu.

Edicions locals