Caldes inicia les obres de l’aparcament de Raval Canyelles

L’obra, que es farà en 15 mesos, crearà 150 places d’aparcament en dues plantes soterrades i renovarà l'espai de l'entorn de l’església

Societat

Caldes de Montbui

Caldes inicia quest dilluns les obres de l’aparcament de Raval Canyelles, un projecte d’aparcament de 150 places i amb dues plantes soterrades al centre del poble. En l’execució de les obres s’hi inclou la recuperació d’espai públic destinat a zona verda i d’esbarjo al costat de l’església.

Aquest nou aparcament s’executarà al llarg de 15 mesos i, un cop acabat, donarà servei al centre comercial, basat en l’eix Pi i Margall, i també al centre històric. Durant l’execució del projecte es crearà una estructura de dues plantes soterrades, amb un total de 4.066 metres quadrats, que tindrà un únic punt d’accés de vehicles a la confluència del Raval Canyelles amb el carrer de Sentmenat.

El projecte també inclou la urbanització i el condicionament de la plaça del Sindicat, a tocar de l’església, que deixarà de ser zona d’aparcament en superfícies per esdevenir una plaça arbrada i dotada de jocs infantils. Mitjançant una rampa amb desnivell molt suau tindrà accés a les hortes socials del passeig de Raval Canyelles, de manera que Caldes de Montbui guanyarà un nou espai per a activitats lúdiques i socials.

El projecte de l’aparcament de Raval Canyelles ha estat desenvolupat pel despatx d’arquitectes Ravetllat-Ribas. Pel que fa a l’empresa adjudicatària de les obres de construcció, és Vías y Construcciones, S.A. L’obra té un cost d’adjudicació de 2.446.646,65 euros. El 50% del cost l’assumeix el Pla de Barris de la Generalitat i la resta l’assumeix l’Ajuntament.

Edicions locals