Lliçà d'Amunt posa en marxa una nova edició del cicle MUDA’T 2.0

Enguany s’incrementen els descomptes per a aturats i joves

Cultura

Lliçà d'Amunt

Aquest any 2017 torna una nova edició del MUDA’T 2.0 amb una programació d’especta­cles bimensual. El primer espectacle progra­mat és L’electe, una co­mèdia dramàtica de Ramon Madaula, dirigida per Jordi Casanovas i interpretada pel mateix Ramon Madaula i per Roger Coma, sobre els efec­tes de la política i les teràpies psiquiàtriques.

L’electe es con­verteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Aquest es­pectacle tindrà lloc aquest divendres a les 21 h, a l’ateneu L’Aliança. El preu de les entrades és de 10 euros si es compren anti­cipadament i de 12 euros si es compren el dia de la re­presentació. Les entrades anticipades es poden adqui­rir fins al dijous 16 de febrer online, a través del web mu­nicipal, o a l’OAC de l’Ajun­tament. La taquilla s’obrirà a les 20h. L’aforament és limitat.

L'Ajuntament de Lliçà d'Amunt recorda que les persones que es troben en situació d’atur i els menors de 30 anys empadronats al municipi tenen descompte. Enguany, el descompte per a aturats i per a joves menors de 30 anys del municipi pas­sa a ser d’un 50% (1 entrada per aturat o jove), presentant algun document que ho acre­diti; aquests descomptes no són acumulables.

Edicions locals