Quatre partits de la Llagosta renoven aquestes dies les seves executives locals

Marc Pedrós ha estat nomenat nou president de la secció local d'ERC

Política

La Llagosta

Bona part de les agrupacions locals de la Llagosta estan immerses aquestes setmanes en processos de renovació de les seves executives. ERC ha ampliat recentment les persones amb responsabilitat i ha confiat en Marc Pedrós la presidència de la secció local; el PDECat celebrarà la seva assemblea fundacional aquest dijous; el PSC es reunirà dissabte i EUiA ho farà el 17 de març.

El PSC, per exemple, ha convocat aquest divendres (19 h) una assemblea a la seva seu del carrer Sant Pau per renovar l’executiva local, actualment encapçalada per l’exalcalde i primer secretari local Antonio Rísquez –que opta a la reelecció– i el secretari d’organització Raúl Valero.

EUiA, per la seva banda, celebrarà la seva assemblea local el 17 de març per establir les línies polítiques i de treball de l’organització per al proper període i alhora elegir els responsables de la formació. Actualment Jordi Alonsos és el coordinador local d'EUiA. El calendari del procés participatiu tindrà tres sessions de debats els dies 28 de febrer, 2 i 9 de març.

Al seu torn, ERC va renovar divendres a Can Pelegrí la seva executiva local. Marc Pedrós va ser nomenat nou president local en substitució de Xavier Cols, que continua com a secretari de política municipal i com a únic regidor del partit a l’Ajuntament. També s’incorporen a l’executiva Joan Josep Torà com a nou secretari de comunicació i Naiara Pedrós, que s’encarregarà de formar les JERC. La resta de membres continuen de l’anterior executiva i són Susanna Vega, secretària de la dona i tresorera, i Jordi Martín, secretari d’organització.

Finalment, el PDECat celebrarà aquest dijous (19.30 h) la seva assemblea fundacional al restaurant SAK, on també es renovarà l’executiva local de la formació, que ara lidera Mireia Egea. Àlex Sastre, president comarcal del Partit Demòcrata Europeu Català assistirà a la trobada. 

Edicions locals