El president Puigdemont visita Dara Pharma en el 20è aniversari de l'empresa

La firma, amb planta al polígon Coll de la Manya, és líder en envasat asèptic i és present a més de 80 països

Economia

Granollers

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, visitaran demà divendres l'empresa Dara Pharma, al polígon industrial Coll de la Manya de Granollers. Posteriorment, es desplaçaran a Canovelles.

El president arribarà a Dara Pharma a les 10 del matí, on després de ser rebut per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i els socis de l’empresa, David Ral, Oscar Ral, i Roberto Calvo, farà una visita a les diferents instal·lacions. Tot seguit, l’empresa explicarà al president el projecte de les obres d’ampliació que hi està fent. Es tracta d’una planta de 2.300 m2, que s’està construint al costat de l’actual i és previst que comenci a funcionar el juliol d’enguany.

Després de la visita, hi haurà parlaments del soci fundador i director general de Dara Pharma, David Ral; de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i del president de la Generalitat.

Dara Pharma és una empresa catalana, fundada el 1996 a la Garriga, que és líder en envasat asèptic, i fabrica equips individuals i línies completes per al rentat, esterilització, ompliment i tancat de flascons, vials, cartutxos, xeringues i bosses, per al condicionat de productes líquids, semi-sòlids i en pols en condicions estèrils. Amb una vocació clarament internacional, dedica el 90% de la seva producció a l’exportació, i és present a més de 80 països.

Edicions locals