La Fira de la Botifarra se celebrarà a la Garriga el 3 i 4 de març

Hi haurà visites guiades, demostracions de l'ofici de cansalader i diverses propostes gastronòmiques

Societat

la Garriga

La Garriga celebrarà els propers 3 i 4 de març, la 6a edició de la Fira de la Botifarra de la Garriga, un esdeveniment que va néixer lʼany 2012 amb lʼobjectiu de promocionar el municipi i esdevenir un referent en el sector cultural i gastronòmic. La fira vol donar a conèixer lʼelaboració de la botifarra, que és un producte típic del poble, i, alhora, situar la Garriga en el mapa.


La Fira de la Botifarra sʼha anat consolidant any rere any des de la seva primera edició, i ha aconseguit reunir cada vegada més col·laboracions i complicitats fins a esdevenir una cita ineludible al  territori.

Lʼany passat, van ser més de 14.000 les persones que van visitar el municipi per gaudir de les propostes programades per a lʼocasió, així com de la seva vasta oferta de productes de proximitat i km 0 de primera qualitat.


Com lʼany passat, durant la jornada sʼinstal·larà un gran espai gastronòmic a la plaça de lʼEsglésia, on el públic podrà assaborir diverses propostes gastronòmiques. Un altre espai serà el cansalader, on es faran exhibicions i demostracions dʼaquest ofici. També es programaran activitats culturals per a tots els públics, així com visites guiades i altres propostes relacionades amb la temàtica de la fira. 

Paral·lelament, del 3 al 31 de març al municipi organitzarà les 1es Jornades Gastronòmiques de la Garriga, en què diversos establiments oferiran plats i receptes amb botifarra i maridatge de vins.


Tota la informació de la 6a Fira de la Botifarra de la Garriga es podrà consultar al programa dʼactes de la fira, que es podrà trobar al web de lʼAjuntament de la Garriga.  

Edicions locals