L’Escola Colors de les Franqueses bat el seu rècord en donació de sang

Gairebé un centenar de persones passen pel centre educatiu per donar sang

Societat

les Franqueses

Els alumnes de 4t de primària de l'escola Colors de Bellavista, a les Franqueses, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits, aconsegueixen gairebé un centenar de donacions de sang, de manera que fins a 267 persones se’n podran beneficiar.

El passat dimecres 8 de febrer, la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits es va instal·lar a l’Escola Colors de Bellavista en motiu de la 5è Campanya de Donació de Sang, destinada a tots els veïns del municipi i especialment a totes les seves famílies i altres membres de la comunitat educativa.

Els alumnes de 4t de primària del centre educatiu fa 5 anys que oprganitzen aquesta iniciativa, que s’emmarca dins del projecte d’aprenentatge i servei i que té per objectiu fomentar la donació de sang com un hàbit a la nostra vida i una manera de participació cívica en la societat.

Fins a 96 persones van passar per l'escola per donar sang. Finalment, 89 persones van poder donar sang, de les quals 30 van fer-ho per primera vegada. Gràcies a aquests donants, 267 pacients es podran beneficar de la sang recaptada.

Amb aquesta iniciativa els alumnes han après els diferents tipus de sang que existeixen, com funcionen i la importància de la donació de sang.

Edicions locals