Paco González, de Bigues i Riells, nou entrenador de porters de la selecció espanyola d'hoquei patins

El tècnic i director esportiu del Mollet HC s'afegeix al projecte del seleccionador Quim Paüls

Esports

Bigues i Riells, Mollet del Vallès

L’entrenador i director esportiu del Mollet HC, Paco González, és el nou tècnic de porters de la selecció espanyola absoluta d’hoquei patins. González, de 47 anys i de Bigues i Riells, agafa el repte de la tecnificació de la potteria de la selecció absoluta de cara a la preparació de la primera edició del World Roller Games, que es disputarà al setembre a la Xina. “És un Mundial per a nosaltres i l’objectiu és guanyar. Estem molt il·lusionats”, admet González.

El tècnic del Mollet HC va oficialitzar la seva vinculació amb el cos tècnic dirigit per Quim Paüls divendres passat, tot i que feia un any que ja s’havien iniciat les converses des d’una conferència a Roma, Itàlia. “Vam començar a parlar de la necessitat de reforçar la figura de l’entrenador de porters. Tot i que fins ara no s’ha fet efectiva. És un repte perquè és molt necessari la tecnificació dels porters. És una posició molt important”, explica Paco González.

A banda de la tecnificació de porters de la selecció absoluta, també coordinarà la resta d’entrenaments específics de la porteria de l’estructura masculina dels equips de la selecció espanyola i de la femenina.

Continuarà amb el Mollet HC
Paco González va ser porter a la Divisió d’Honor –ara anomenada Ok Lliga, la màxima categoria estatal– amb l’Horta durant moltes temporades. Posteriorment, com a entrenador, va dirigir a l’Ok Lliga el Liceu, el Sant Feliu –va aconseguir l’ascens– i va ser segon tècnic del FC Barcelona. Des de fa dos anys va agafar la batuta del Mollet HC, amb el qual va assolir l’ascens a Primera Catalana. “La feina amb l’espanyola i el Mollet HC és compatible. Continuaré sent tècnic a Mollet”, sentencia l’entrenador. Un dels primers encàrrecs a Paco González ha estat la selecció de porters per a la selecció espanyola. Per això, la propera setmana serà a la fase final de la Copa del Rei, que tindrà lloc a Alcobendas (Madrid).

Edicions locals