Nou servei per a les comunitats de veïns amb conflictes per ocupació il·legal d'habitatges

La Policia Municipal de Mollet detecta un increment dels conflictes de convivència vinculats a l'ocupació il·legal

Societat

Mollet del Vallès

Arran de l'increment de conflictes veïnals relacionats amb l'ocupació il·legal de pisos, l'Ajuntament de Mollet està treballant en la creació d’un servei específic d’assessorament per a les comunitats de veïns que tinguin problemes de convivència per pisos ocupats il·legalment. El servei serà complementari a la mediació que actualment ja ofereix la Policia Municipal.

Durant els darrers mesos, el grup de Relacions amb la Comunitat i Mediació de la Policia Municipal, que entre altres àmbits treballa els problemes de convivència a la ciutat, ha detectat un increment dels conflictes de convivència relacionats amb l’ocupació il·legal de pisos.

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Mollet ha decidit impulsar un nou servei específic d’assessorament per a les comunitats de veïns que tinguin problemes de convivència per pisos ocupats il·legalment.

El servei, que complementarà les accions de mediació de la Policia Municipal, ha de permetre evitar situacions que trenquin la convivència a la ciutat. D'altra banda, segons ha informat l'Ajuntament, el servei de Mediació de la Policia Municipal ha posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra determinats comportaments delictius vinculats al negoci d’ocupacions de pisos il·legals.


Edicions locals