Torna el fill pròdig de la Molletense, Antonio Filgaira

L'entrenador recupera la banqueta de la Zona Sud un any i tres mesos després per encetar una segona etapa al club

Esports

Mollet del Vallès

Antonio Filgaira va tornar a seure's a la banqueta de la Molletense després d'un any i tres mesos des que va acordar marxar amb la directiva, que continua sent el seu president Kiko Montoya. Filgaira va encetar la seva segona etapa al Municipal de la Zona Sud amb derrota contra les Franqueses (2-3). "Teníem la victòria al minut 83, per 2 a 1. Però la falta d'experiència ens va fer perdre el compromís", sentencia el tècnic.

Antonio Filgaira va rebre la trucada de la directiva molletana fa una setmana després de la marxa de José Luis Duque, que ho deixava la banqueta per motius laborals i personals. "Vinc per acabar la temporada. després ja veurem", assenyala Filgaira, que en la seva primera etapa va estar set temporades fent l'ascens a Segona i Primera Catalana. "la marxa de Filgaira va ser dolorosa per totes dues parts. Els temps, espero, que tot ho curi. La primera opció del club després de conèixer la decisió de Duque era Filgaira. volem que acabi la temporada i que formi l'equip per a la propera temporada", confia el president.

Un any i tres mesos després de la cessió de Filgaira, la Molletense va incorporar a José Linares, que va acabar perdent la categoria de Primera Catalana. Duque s'havia fet càrrec de l'equip des de principis de novembre. La Molletense, que s'havia fixat l'objectiu de lluitar per l'ascens, ocupa el 8è lloc del grup 4 de la Segona Catalana amb 33 punts. L'ascens directe del primer lloc està ja a 14 punts, que ocupa el Cardedeu; i la promoció d'ascens del segon està a 8 punts, on hi ha el Can Rull. "L'objectiu és certificar el més aviat possible la permanència. Mirar cap amunt? Els primers classificats han de perdre molts punts. Hem d'anar partit a partit", augura Filgaira. De fet, la Molletense només té un coixí de 7 punts respecte els llocs de descens.

El cos tècnic de Filgaira vol reforçar la plantilla amb "jugadors de migcamp", apunta el tècnic, tot i que sap de al dificultat de trobar-los al mes de febrer quan les plantilles ja estan completes. "Buscarem jugadors, però ja veurem què podem reforçar. Tenim una setmana ara sense jugar, que hi ha jornada de descans. Treballarem per reforçar alguna posició", diu Filgaira. El proper partit de la Molletense serà al camp del Cardedeu el 5 de març, que és un líder sòlid i encadena vuit partits sense perdre.  

Edicions locals