Tres policies municipals atesos per inhalació de fum en un incendi a Mollet

El foc s'ha produït en un habitatge en cremar una olla que havia quedat al foc

Societat

Mollet del Vallès

Un incendi en un habitatge de Can Pantiquet aquesta tarda de dimarts ha ha provocat que dos policies municipals hagin hagut de ser traslladats a l’Hospital per ser atesos per inhalació de fum, mentre que un altre ha estat atès al lloc dels fets. Més enllà d'aquesta intoxicació no hi ha hagut cap altre ferit, ja que l'habitatge estava buit en el moment dels fets.

L’incendi s'ha produït a l'habitatge d'una persona gran del carrer Can Pantiquet, 41, per una olla que s’havia deixat al foc. En el moment dels fets ni la dona de la casa ni la seva cuidadora eren a l'habitatge. En rebre l'avís, a les 16.30 h, la Policia Municipal ha accedit al'habitatge per comprovar si hi havia alguna persona al domicil, moment en què han inhalat el fum. 

Arran d'això, dos policies han resultat intoxicats i han hagut de ser traslladats a l’Hospital de Mollet, on se’ls ha dóna oxigen fins que baixin els nivells i es trobin en perfecte estat. Un tercer policia ha estat atès al mateix lloc dels fets.

L’incendi ha estat ràpidament controlat per les tres dotacions de Bombers que hi han intervingut.  

Per tal d’evitar que passin incidents com aquest, l'Ajuntament de Mollet ha recordat que és important no deixar els fogons de la cuina encesos quan se surt de casa i netejar sovint els filtres de la campana extractora de la cuina. També ha recordat que si s’encén l’oli d’una paella cal tapar-la i apartar-la dels fogons sense abocar-hi mai aigua, que cal comprovar que els fogons queden apagats en acabar de cuinar i que cal evitar distraccions quan hi hagi coses al foc.

Edicions locals