Un incendi a l'empresa Ferimet a Granollers fa desplaçar 14 dotacions dels Bombers

El foc crema una pila de ferralla des de dissabte al vespre

Societat

Granollers

Un incendi crema des d'aquest dissabte al vespre l'interior d'una nau de l'empresa Ferimet de Granollers, dedicada al desballestament de vehicles i emplaçada al punt quilomètric 4 de la carretera Interpolar. Els Bombers de la Generalitat, que van ser alertats per la mateixa alarma de l'empresa a les 19.45 h, hi han destinat 14 dotacions.

El foc afecta una gran pila de ferralla de vehicles de 8 metres d’alt, 20 metres de llarg i 40 metres de fondària. Segons els Bombers, a conseqüència de l’incendi, l’avís del qual ha entrat a través de la central d’alarmes, cap persona ha resultat ferida i tampoc ha estat necessari fer cap desallotjament.
 
Fins al lloc s’han desplaçat 14 dotacions (11 camions d’aigua i 3 vehicles lleugers de coordinació i comandament) a més de l’ambulància del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) dels Bombers de la Generalitat. També s’han desplaçat 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu.

Aquest matí encara hi treballen 10 dotacions, tot i que l'incendi s'ha donat per estabilitzat a les 6.20 h. Els Bombers preveuen que estigui extingit al migdia.

Edicions locals