Desfeta del Fraikin Granollers a Valladolid

Els vallesans continuen al quart lloc de la Lliga Asobal

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers va desfer-se a Valladolid en un mal partit, que va acabar amb un 33 a 21 a l'electrònic a favor dels locals. Els vallesans van ser superats pel Recoletas Atlético Valladolid, que van aconseguir oferir un joc per emmarcar. Tot i la derrota, el Granollers manté el 4t lloc amb 21 punts i empatat amb el Ciudad Encantada, que va perdre contra el Barça.

El Granollers va anar a remolc tot el partit i sense cap opció de victòria. Al descans, l'electrònic era de 20 a 9 a favor dels de Valladolid. L'empenta local va aturar qualsevol reacció vallesana, que va veure com el Valladolid assolia en la represa la seva màxima avantatge amb 14 gols. Finalment, el Granollers va marxar amb 12 gols en contra i sent la pitjor derrota de la temporada.

El proper compromís del Granollers tindrà lloc aquest dimecres al Palau d'Esports contra el Frigoríficos Morrazo (20.30 h), que és penúltim classificat amb 10 punts. Dissabte, serà el torn d'Europa i el Fraikin visitarà la pista portuguesa del Porto en la tercera jornada de la Copa EHF.

Edicions locals