Robert Cuesta, de Montornès, nou preparador físic de la selecció espanyola d'handbol femenina absoluta

L'entrenador de 29 anys compaginarà el seu nou càrrec amb la de segon tècnic del KH-7 BM Granollers femení

Esports

Granollers, Montornès del Vallès

El montornesenc Robert Cuesta és el nou preparador físic de la selecció espanyola d'handbol femenina absoluta. El combinat estatal ha renovat el cos tècnic després de la designació dijous passat del granollerí Carlos Viver com a nou seleccionador. "M'ho van comentar i no ho vaig dubtar", assegura Cuesta, de 29 anys, i que està molt il·lusionat amb la seva nova etapa.

El tècnic vallesà compleix aquesta temporada la seva tercera com a segon entrenador del KH-7 BM Granollers femení a la Divisió d'Honor -és la màxima categoria estatal- i a partir d'aquesta setmana ho compagina amb la de preparador físic de la selecció espanyola. "El calendari internacional femení de clubs i seleccions és compatible per a mi. Quan s'atura el treball de clubs, s'inicia el de seleccions", admet el tècnic, que assegura està molt bé a Granollers.

La primera presa de contacte amb la selecció espanyola serà a meitats del març, quan la selecció hagi de disputar dos amistosos a Romania el 17 i 19 de març. "La meva feina és fer tota la preparació física de les jugadores per complir al màxim en cada partit", remarca Cuesta, que té com a objectiu, amb la resta del cos tècnic, complir el cicle olímpic i competir al màxim nivell a les competicions internacionals. "El repte és molt gran i tinc molta il·lusió. També molt de respecte per tota la responsabilitat", diu el nou preparador físic.

Situació positiva amb el KH-7 BM Granollers
Des de fa ja tres temporades, Cuesta és el segon entrenador del KH-7 BM Granollers. L'equip lluita per mantenir la categoria i està classificat per disputar la Final a Vuit de la Copa de la Reina. "L'equip està treballant molt bé des de pretemporada i sabíem que els resultats havien d'arribar. Hi ha molt treball per part de les jugadores i estem molt satisfets de disputar aquesta fase final de la Copa de la Reina", explica Robert Cuesta. 

Edicions locals