L'Agència Tributària de Catalunya obrirà l'oficina de Granollers al carrer Ricomà

Colomer Aceves Arquitectes prepara el projecte de remodelació del local de 370 metres quadrats

Societat

Granollers

L’oficina de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) a Granollers s’instal·larà, segons la Generalitat, al número 146 del carrer Miquel Ricomà, entre Navarra i Enric Prat de la Riba. El local té una superfície de 370 metres quadrats amb entrada per Ricomà, però amb un altre accés pel carrer Sant Jaume. L’oficina s’haurà d’adequar i, de fet, al novembre ja es va adjudicar la redacció del projecte i direcció de les obres de remodelació a Colomer Aceves Arquitectes, amb un pressupost de 33.833 euros més IVA.

La Generalitat preveu obrir l’oficina granollerina l’1 de desembre. Hi treballaran una quinzena de persones, que faran tasques d’informació i liquidació al contribuent, i comprovació i liquidació d’expedients tributaris i la gestió i recaptació dels deutes.

Aquest febrer l’àrea d’Economia i Hisenda inaugurava l’oficina Barcelonès Nord, la primera de les 15 amb què comptarà l’ATC. A banda de la granollerina, també hi haurà oficina territorial a Terrassa, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Mataró, Manresa, Vic, Santa Coloma de Farners, la Bisbal d’Empordà, Figueres, la Seu d’Urgell, Reus i Tortosa. Globalment, els efectius previstos per dotar les oficines són de 277 nous llocs de treball.

Edicions locals