El degà del Col·legi d'Enginyers es reuneix a Granollers amb col·legiats de la comarca

Es pretén que es constitueixi un grup territorial de treball al Vallès Oriental

Economia

Granollers

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona organitzava dijous una trobada al restaurant Sankt Pauli de Granollers amb una vintena de col·legiats del Vallès Oriental. Es tracta d’una nova iniciativa impulsada per la junta d’Enginyers Bcn que té com a objectiu apropar el Col·legi als residents en zones de fora de l’àmbit de Barcelona ciutat i fomentar els llaços entre enginyers d’un mateix territori. D’aquesta manera es poden detectar possibles sinergies i generar oportunitats de col·laboració a nivell professional i social.


Durant la trobada, el degà, Miquel Darnés; el tresorer, Ricard Nogués, i el vocal de la junta de govern del Col·legi, Sergi Bolea, han conversat amb aquest grup de col·legiats, que formaran part d’un grup territorial de treball obert a la participació de més col·legiats de l’àrea i que puguin estar interessats en el projecte. La trobada, que ha transcorregut en un ambient distès i molt participatiu, ha servit per analitzar l’estat actual de la professió i per comentar algunes de les situacions més habituals viscudes per part dels enginyers catalans.

Aquesta trobada se suma a les que ja s'han celebrat en els darrers mesos en les comarques del Maresme, Osona, l'Anoia i el Vallès Occidental.

Edicions locals