La Garriga, a punt per a una nova edició de la Fira de la Botifarra

Enguany se celebraran les Primeres Jornades Gastronòmiques de la Botifarra en una vintena d'establiments

Societat

la Garriga

La Garriga celebra des d'aquest divendres i fins diumenge la 6a edició de la Fira de la Botifarra, un esdeveniment que va néixer l’any 2012 amb l’objectiu de promocionar el municipi i esdevenir un referent en el sector cultural i gastronòmic.

La fira vol donar a conèixer l’elaboració de la botifarra, que és un producte típic del poble, i, alhora, situar la Garriga al mapa. Com l’any passat, durant la jornada s’instal·larà un gran espai gastronòmic a la plaça de Can Dachs, on el públic podrà assaborir diverses propostes gastronòmiques. També es programaran activitats culturals per a tots els públics, així com visites guiades i demostracions relacionades amb la temàtica de la fira.

Una de les novetats serà que fins al 2 d’abril una vintena de restaurants participaran en les I Jornades Gastronòmiques de la Botifarra, de manera que els establiments participants oferiran menús i tasts amb la botifarra com a ingredient principal, maridat amb vins de proximitat. Arròs amb botifarra, pintxo de botifarra amb ceba caramelitzada i trompetes de la mort o croquetes de botifarra d'ou són alguns dels plats que es podran menjar als restaurants participants.

Les jornades han editat un llibret amb tots els menús que es serviran. Aquest divendres, a les 20 h, es donarà el tret de sortida de les jornades, que es desenvoluparan amb la col·laboració de Distribucions Taqui.

Edicions locals