El Consell d’Alcaldes debat propostes de treball conjunt amb el Vallès Occidental

La trobada, celebrada dimecres a Montmeló, també va servir per conèixer el nou Servei Comarcal d'Habitatge

Política

La sessió, a la qual van assistir 35 alcaldes i alcaldesses de la comarca a més del president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, va tenir lloc dimecres a Montmeló. S'hi va presentar el Servei Comarcal d’Habitatge, es va informar de l’inici dels treballs de l’estudi per la millora del transport entre els dos vallesos i es va presentar l’estudi Les oportunitats de desenvolupar polítiques conjuntes al territori dels vallesos.

Després de la presentació de l’estudi Les oportunitats de desenvolupar polítiques conjuntes al territori dels vallesos, elaborat per l’Institut Cerdà, per encàrrec de la Diputació de Barcelona i a petició dels consells comarcals dels dos vallesos, la trobada va aprovar impulsar un acord entre els dos consells comarcals per tal de generar el debat per dur a terme diverses propostes de desenvolupament.

El president del Consell Comarcal, David Ricart, va destacar que “l’acord és el punt de partida per avançar i concretar en quins àmbits podem treballar conjuntament i ara  correspon concretar prioritats en funció de les possibilitats i opcions que el document destaca”. Ricart també va recordar “no cal generar altres administracions, hi ha dos consells comarcals que són els òrgans sobre els quals articular aquest treball”.

En la trobada d'alcaldes i alcaldesses també es va informar sobre l’inici dels treballs de l’estudi per la millora del transport al Vallès Oriental i al Vallès Occidental i es va presentar el Servei Comarcal d’Habitatge.

Edicions locals