El Fraikin Granollers perd per la mínima a Porto

El grup B té un triple empat al segon lloc entre granollerins, portuguesos i el danès Midtjylland

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers va desaprofitar l'oportunitat de puntuar a domicili a la fase de grups de la Copa EHF a Porto. Els granollerins van ser superiors durant la primera meitat, però a la represa es van trobar amb un dur arbitratge (23-22).

El Porto s'hi jugava gairebé totes les opcions per mantenir-se a la competició, mentre que el Fraikin volia marcar diferències i consolidar-se al segon lloc, darrere de l'alemany Frisch Auf Göppingen –ha guanyat els tres partits disputats–. A la primera part, el Fraikin Granollers va demostrar la seva superioritat i va tenir minuts amb un electrònic de 5 gols al seu favor, tot i que va arribar al descans amb el 9 a 11.  

A la represa, la defensa local va pujar el grau d'intensitat amb un arbitratge que va permetre més de l'habitual. El Porto va aconseguir un parcial de 5 a 0, que va posar l'electrònic 15 a 14. A partir d'aquí, els portuguesos van guanyar la partida fins al final del partit amb el 23 a 22.

Lesió Adrià Figueras
La nota negativa del partit, a banda del resultats, va ser la lesió de genoll d'Adrià Figueras, que no va poder acabar de disputar la primera part i no va participar la segona.

Classificació
Triple empat al segon lloc del grup B de la Copa EHF. Mentre que l'equip alemany lidera la classificació amb 6 punts i un ple de victòries, el segon lloc està empatat amb 2 punts entre Granollers, HC Midtjylland i Porto. El proper compromís continental dels granollerins tindrà lloc aquest diumenge contra el Porto al Palau d'Esports (16.30 h).

Edicions locals