Granollers, seu del Campionat Comarcals de futbol sala

Prop de 600 jugadors participaran l'1 d'abril en un torneig de formació de la Federació Catalana de Futbol Sala

Esports

Granollers

Granollers referma la seva condició de ciutat de futbol sala amb nou esdeveniment a la ciutat amb la celebració del Campionat Comarcals 2017 de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS). El torneig, de caràcter formatiu, tindrà lloc l'1 d'abril i suposarà el tercer esdeveniment rellevant de l'any que s'organitza a la capital vallesana.

Si bé a principis de 2017 va aplegar un partit de l'absoluta de Catalunya, de la Federació Catalana de Futbol, contra Brasil, i al maig acollirà la Copa Intercontinental 2017, de la FCFS, ara es veu immersa en la celebració d'un torneig de futbol base que comptarà amb partits al pavelló El Parquet i El Tub, sent un nou impuls per seguir promocionant aquest esport a la ciutat.

El passat dimarts, la comissió del Campionat Comarcals es va reunir per primer cop a Barcelona amb els entrenadors de les seleccions comarcals per fer el tret de sortida de la seva organització. El torneig Comarcals comptarà amb prop de 600 jugadors entre les categories sènior femení i el masculí juvenil, cadet, infantil i aleví.

Edicions locals