Cardedeu inaugura dimecres la plaça de les Dones Treballadores

La plaça tindrà aquest nom en homenatge a la lluita feminista i en record del treball a la Tèxtil Rase durant el segle XX

Societat

Cardedeu

Dimecres 8 de març, a les 18 h, Cardedeu celebrarà el bateig de la plaça situada al costat de la sala polivalent de la Tèxtil Rase, un espai que tindrà aquest nom en homenatge a la lluita feminista i en record del treball a la Tèxtil Rase durant el segle XX.

La plaça de les Dones Treballadores s’inaugurarà el dimecres 8 de març coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora. L’acte es farà a les 18 h i hi participaran treballadores de l'antiga fàbrica Tèxtil Rase; Mireia Duran, activista i investigadora social especialista en qüestions de gènere i membre de l'Observatori iQ; i Hug Lucchetti, regidor d’Igualtat.

El ple del 23 de febrer va aprovar nomenar plaça de les Dones Treballadores l’espai recentment urbanitzat situat entre l’avinguda de Jaume Campmajor i la Sala polivalent de la Tèxtil Rase en homenatge a la lluita feminista, pels drets laborals i socials, i en record del treball durant el segle XX a l’antiga fàbrica. 

Edicions locals