Pimec i el RACC firmen un acord per oferir cursos de conducció segura

Els tallers s'impartiran al Circuit de Catalunya i tenen en compte la normativa de prevenció de riscos laborals

Economia

Granollers

PIMEC Vallès Oriental i el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) han signat un conveni de col·laboració a través del qual les pimes associades a PIMEC podran gaudir de cursos de conducció segura, segons la normativa de prevenció de riscos laborals, al Circuit de Catalunya.

L’acord, que ha estat signat pel president de PIMEC Vallès Oriental, Vicenç Paituví, i la responsable territorial de l’Escola de Conducció Segura del RACC, Míriam Monfort, contempla la realització de cursos per a aquelles pimes que tenen personal que requereixen una mobilitat amb vehicles industrials o particulars per dur a terme la seva activitat professional.

Els objectius del curs són identificar situacions quotidianes que suposen un risc en la conducció; prevenir els accidents de trànsit que es produeixen quan s'utilitza un vehicle com a eina de feina, o en desplaçament in-itinere al lloc de treball, i reduir els índexs de sinistralitat laboral i millorar les condicions de seguretat dels treballadors, dins l'àmbit del transport.

PIMEC Vallès Oriental ha signat aquest acord amb l’objectiu de poder donar un millor servei als associats de la comarca, en matèria de prevenció de riscos laborals.

Edicions locals