L'Ametlla construirà un carril bici de gairebé un quilòmetre i mig a la zona de Can Draper

El nou traçat per a bicicletes unirà el centre del poble amb la urbanització de Can Reixac i la zona sud del municipi

Societat

Ametlla del Vallès

El passat mes de febrer es va signar un conveni entre l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès i la família Giol-Draper pel qual aquesta darrera cedeix part dels terrenys de la seva propietat per a la construcció d'un carril bici al Camí de Can Draper, que uneix el nucli urbà amb el veïnat de Can Reixac. 


El projecte preveu la construcció d’un carril per a bicicletes que connecti el nucli del poble amb la urbanització Can Reixac. El traçat transcorrerà pel Camí de Can Draper, i té el seu inici a la carretera BP-1432, la carretera de Sant Feliu, i arriba fins al Carrer Pou de Glaç, amb una longitud total d'1,36 km.


Un cop arribat al carrer Pou de Glaç, el carril bici transcorrerà durant gairebé 100 metres en direcció oest fins arribar a la vorera existent i garantir la continuïtat del traçat. 
Aquesta via ciclable comptarà amb dos carrils en dos sentits, i tindrà un amplada de 2,50 m.


La segona setmana de març es publicarà la licitació de les obres, per un import que ascendeix als 200.000 euros. Al cap de 21 dies es farà l'adjudicació definitiva per iniciar les obres immediatament, que tenen un termini d'execució de 3 mesos, de manera que el carril bici hauria d'estar finalitzat a finals de juny.  

Edicions locals